Malonogometni turnir ŠN Petica 2019. u Gornjem Mihaljevcu u sklopu Dana Lipe!

U-7

U nedjelju 7. srpnja u sklopu manifestacije Dani Lipe 2019. u općini Gornji Mihaljevec na prostorima NK Jedinstvo održan je malonogometni turnir za mlađe uzraste Škole nogometa Petica.

Na turniru je sudjelovalo ukupno 16 ekipa u 4 uzrasne kategorije U-7, U-10, U-12 i U-14. U prijepodnevnom dijelu odigrane su utakmice za kategorije U-7 i U-12 gdje su u kategoriji U-7 1. mjesto osvojili gosti iz ŠN Međimurec / Sloboda, dok je domaća ekipa ŠN Petice zauzela 3. mjesto. U kategoriji U-12 slavila je ekipa NC Sv. Đurđ, dok su domaćini ŠN Petica osvojili 2. mjesto.

U-12, ŠN Petica, 2019

U-12

U poslijepodnevnom dijelu odigrane su kategorije U-10 i U-14, nakon odigranog regularnog dijela, razigravanje nije održano i turnir je prekinut zbog izrazito lošeg vremena, te su uzeti u obzir rezultati prvog dijela natjecanja, te je u kategoriji U-10 1. mjesto osvojila ŠN nogometa Sv. Juraj na Bregu, dok su domaćini zauzeli 2. mjesto, a u kategoriji U-14 slavila je ekipa Apostoli, dok su domaćini ŠN Petica zauzeli 3. mjesto.

U-10, ŠN Petica, 2019.

U-10

U-14, ŠN Petica, 2019.

U-14

Ovim putem zahvaljujemo Općini Gornji Mihaljevec na pomoći oko organizacije turnira, svim sponzorima, Listu Međimurje koji su popratili naš turnir i roditeljima naših mališana.

Čestitamo također i svim pobjednicima, našim ekipama ŠN Petica na ostvarenim rezultatima i zahvaljujemo svim ekipama koje su se odazvale na turnir ŠN Petica i Dane Lipe.

U-11 selekcija osvojila turnir NK Munje u Krištanovcu

Naša U-11 selekcija na pripremnom turniru prije početka sezone osvojila je odličnim igrama 1. mjesto pod vodstvom trenera Nikole Munđara.

Čestitamo dečkima i curama na borbi i osvojenim medaljama i peharu.