Uvjeti korištenja

Škola nogometa Petica vam omogućuje korištenje web stranice i sadržaja koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Korištenjem web stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Sadržaj web stranice i promjene

Svrha ovih web stranica je informiranje javnosti o radu Škole nogometa, stoga na web stranicama i društvenim mrežama mogu biti javno objavljeni i neki osobni podaci (ime, prezime, fotografija, telefonski brojevi, adresa i slično).

Ukoliko želite da se neki od podataka izmjene, dodaju ili obrišu, kontaktirajte na putem naše Kontakt stranice!

Autorska prava

Sadržaj na web stranicama i društvenim mrežama nastao je djelovanjem škole nogometa, stoga vas molimo da dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici ili društvenim mrežama ne reproduciraju, distribuiraju ili na bilo koji način koriste u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Škole nogometa ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Školi nogometa ili bilo kojoj trećoj strani.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Škola nogometa se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost osobnih podataka i u svakom trenutku možete zatražiti izmjenu ili brisanje osobnih podataka.

Kolačići

Web stranica koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi bio u mogućnosti besplatno pružiti uslugu korisnicima s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Škola nogometa koristi i postavlja kolačiće u minimalnoj mjeri ili uopće ne koristi kolačiće.

Linkovi na druge web stranice i sadržaji dobiveni od korisnika

Web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Škola nogometa nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.